The New album category:

1.05

2013

Category: New album   Tags: , ,

TOINI & THE TOMCATS SLIPPER NY PLATE 5. JANUAR 2013
Toini & the Tomcats er tilbake med ny plate, Welcome to the Rock Garden vol. 2, et halvt år etter at de slapp sin forrige, Welcome to the Rock Garden vol. 1 i juni 2012. Volum 2 er mer melankolsk, men fremdeles full av leken sjangerblanding og stå-på-rock’n’roll, med 50-tallets musikk som grunnmur. Låtskriverne Martin Caspersen og Toini Knudtsen har farget tekstene mørkere denne gangen, låter som Good Life og Time Heals Every Wound er vonde påminnelser om at livet ikke behandler alle like godt, og et eksempel på at bandet går nye veier – ikke alle låter må handle om kjærlighet og rock’n’roll – skjønt noen gjør selvfølgelig det!

Dette er bandets sjette album, og med tjue år på veien, fra Kristiansand til Kirkenes, og med turneer i Finland, Sverige, Danmark, Holland, England og USA bak seg, er de klare for flere reiser i inn- og utland med nye, sterke låter i bagasjen. Welcome to the Rock Garden vol. 2 er som sin forgjenger spilt inn av den eminente Kai Andersen i Athletic Sound i Halden – et studio så fint at bandet har sverget på at de ikke har vært der for siste gang – og gis ut av Musikkpartner. Slippfest på The Crossroad Club, Maridalsveien 3 i Oslo 5. januar 2013 kl. 21.

Aftenposten ga terningkast fem og skrev dette om volum 1:
« … uttrykket, musikken og avleveringen er så proppet av lidenskap, energi, følsomhet og oppfinnsomme utfordringer at man bare må gi seg over … oser musikalitet i hvert ledd.»

(more…)

Post written by: the Webdesigner